200115 | Poppamiehellä koettua

Eilen tuli käytyä tämän Kokkolan kuuluisimman olkapään kanssa kalevalaisella jäsenkorjaajalla. Sain poppanaiselta kiitosta vedenjuonnista ja kuntoilusta, mutta kaikki muu olikin sitten yhtä kieroutunutta kuin huumorintajunikin. Nilkat olivat löysät, vasen jalka lyhyempi, oikea polvi vinossa, lantio vinossa ja alaselkä mutkalla. Noin niin kuin esimerkiksi.

Siinä penkillä istuessani jäsenkorjuri koplasi alaselkääni ja etsi syitä kierolle selkärangalleni ihan pakaroista lähtien. Juttelimme samalla juuri tatuoinneistani, ja hän kädet hanurillani tiedusteli onko liian henkilökohtaista kysyä kuvien merkitystä. Rupesi väkisinkin hihityttämään, että eiköhän tässä ole henkilökohtaisuusrajojen yli menty jo ja rytinällä, kun toisella on kädet paljaassa ahterissa kiinni.

Kuten eilen jo Facebookissa irvailin, nyt tosiaan huolestuttaa enää vain yksi asia. Luin nimittäin, että uskomattoman moni lapseton on kalevalaisella jäsenkorjaajalla käytyään tullutkin yhtäkkiä raskaaksi. Sen verran on Kantokylälläkin biologiaa opiskeltu, että pelkän pepun taputtelun ei käsittääkseni pitäisi vielä tiineeksi tehdä, mutta aamulla vaivannut pahoinvointi vähän mietityttää… Seuraamme tilannetta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s