040215 | Kuvaterveisiä kuntosalilta

Kirjoittelin aiemmin, että ainakin nyt kuukauden ajan treenitukikohtanani toimii Kokkolan legendaarisen Urheilutalon kuntosali. Tuolloin mainitsin parilla rivillä seinien lappusumasta, joihin väkisinkin huomio treenatessa kiinnittyy. Näiden lappusten perään ovat monet muiden salien asiakkaat uteliaina kyselleet, ja teitä ilahduttaakseni ja sivistääkseni otinkin osasta lappuja kuvan yksi ilta, kun kyykkääminen ei oikein maistunut. Osa lapuista löytyy seinältä n. kuutena kappaleena, enkä ihan jokaisesta kopiosta kehdannut kuvaa ottaa.

Näitä kuvia kun katselin, niin tuli mieleen bisnesidea… Kokkolahan on täynnä kuntosaleja, mutta yksikään saleista ei ole profiloitunut pelkästään maastavedon puolestapuhujaksi ja Urheilutalollakin tuo kuningasliike on ihan lapsipuolen asemassa. Kun ens lauantaina voitetaan Ronin ja Hellun kanssa lotosta, niin perustan uuden salin. Nimikin on jo valmiina – “Maastaveto tässä”.

    urkkatalo2  urkkatalo

Eilisillan saavutuksiin kuului kolmen tunnin päiväunien lisäksi pyykkääminen, joten tänään voin kerrankin mennä hyvällä omatunnolla salille.

Puhtailla trikoilla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s