240315 | Rehellinen deitti-ilmoitus

Maajussille Morsian on tositeeveen ikisuosikkini. Esittelyjakson uusinta tuli viime viikolla ja tällä viikolla ruetaan vihdoin aukaisemaan kosioehdokkaiden kirjeitä.

Esittelyjakso oli vähän kuin ylipitkä ja surrealistinen kirje joulupukille. Kaikki olivat vailla ihanaa, nuorekasta, hauskaa, mukavaa ja muutenkin mehevää elämänkumppania… Ja tästä tulikin mieleen, että milloinhan nähdään ensimmäinen realistinen seuranhakuohjelma? Kaikki muu on taidettukin jo kokeilla – ruokatreffeistä alastomiin treffeihin. Arran rehelliset treffi-ilmoitukset -ohjelmassa korulauseet ja kaunistelu unohdettaisiin, ja ruutuun läväytettäisiin seuranhakijat sellaisena kuin he oikeasti ovat. Kun kerran kaikki ihmiset eivät oikeasti ole huumorintajuisia ja hyvännäköisiä, niin miten voi olla että jokainen kuitenkin etsii sellaista elämönkumppanikseen?

“Olen pikkuisen vittumainen ja hankala luonne, mutta osaan remontoida ja keittää potut. Etsin naista, joka kestää kiukuttelua ja on pitkämielinen. Hyvästä perseestä plussaa.”

“Suutun helposti, minulla ei ole ystäviä enkä tule toimeen sukulaisteni kanssa, mutta oon ihan kivannäkönen, osaan tehdä ruskean kastikkeen ja tykkään siivoamisesta. Etsin yhtä kanttista miestä, joka haluaa lapsia ja elättää perheensä.”

“Oon susiruma, mutta tykkään lapsista ja oon helvetin hauska. Etsin likinäköistä naista, joka osaa nauraa oikeissa kohdissa ja silittää kauluspaidat.”

Ois mukavaa vaihtelua, vaikka ite sanonkin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s